Bahçeli AHBAP'ı hedef almıştı, Haluk Levent'ten jet açıklama

Bahçeli AHBAP'ı hedef almıştı, Haluk Levent'ten jet açıklama
MHP lideri Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısında AHBAP Derneği ve Babala TV'yi hedef almıştı, dernek başkanı Haluk Levent açıklama yaptı.

Türkiye'yi yasa boğan 7,7 ve 7,6'lık Kahramanmaraş merkezli, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden olan depremden sonra yardıma ilk koşan derneklerin başında AHBAP derneği bulunuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısında derneği ve Babala Tv'yi hedef alarak ''Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babablacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır. Bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?'' dedi.

Konuşmanın ardıdan Haluk Levent, Twitter'da ''Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti.Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz'' açıklamasında bulundu. (Kısa Dalga)

Gündem