Bahçeli: Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm

Bahçeli:  Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm
Bahçeli'nin tribün tepkisi sürüyor: "Türk sporu düştüğü karanlık dehlizden çıkarılmalıdır. Bu hedef gerçekleşinceye kadar gönül verdiğim Beşiktaş üyeliğimden ayrıldığımı tekrar etmeyi sorumluluk duygusu olarak addediyor. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında yaptığı konuşmada tribünlerin "Hükümet istifa" sloganlarına yönelik tepkisine devam etti.

"Geçtiğimiz hafta yapılan bazı maçlarda 'Hükümet istifa' bağırtısının koro halinde seslendirilmesi, depremlerde hayatını kaybedenlere saygısızlıktır" diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"Türk futbolunu lekelemeye, siyasileştirmeye çalışanlar alçakça bir kurgunun içindedir. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı zillet komplosudur. Herkes yerini, yurdunu, haddini bilmelidir.

Tribünler çürük siyasi sloganların atılacağı yerler olamaz. Devlete ve millete meydan okuyanların tespiti yapılmalı, Türk sporu düştüğü karanlık dehlizden çıkarılmalıdır. Bu hedef gerçekleşinceye kadar gönül verdiğim Beşiktaş üyeliğimden ayrıldığımı tekrar etmeyi sorumluluk duygusu olarak addediyor. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm.

Devleti suçlayan güruh art niyetlidir

İçi dışı, önü arkası fitne fesat yumağına dönen bazı siyasetçilerin çadır üzerinden sürdürdükleri iftira sağnağına rağmen bölgeye günlük 10 bin üzerinde çadır sevk edilmektedir. Çarpıcı gerçekler gün gibi ortadadır. Devleti suçlayan güruh art niyetlidir. Aynı anda hem zamanla hem de zorlu şartlarla mücadele edilmektedir.

Coğrafi sahamız çok geniştir. İster istemez bazı eksikliklerin ve yetersizliklerin vuku bulması olağandır. Mühim olan çalışmalardaki samimiyet ve gayrettir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti görevinin başındadır, hiç kimse yalnız, kimsesiz ve sahipsiz değildir. Felaketten rant devşirmeye çalışanların arayışı tek kelimeyle onursuzdur. İftira cephesine sürekli yığınak yapmaları ayıptır."

Gündem