Bahçeli: "Mustafa Kemal Atatürk bizim ve milletimizin kırmızı çizgisidir"

Bahçeli: "Mustafa Kemal Atatürk bizim ve milletimizin kırmızı çizgisidir"
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Atatürk düşmanlığı yapmak millete değil hiyanete hizmettir. Suyu bulandıran bunu da Müslüman kisvesi altında yapan kişilerin Türkiye'nin huzuruyla oynamaları provokasyondur. Bunlar iyi araştırılmalıdır, maksatları derinlemesine tahlil edilmelidir. Gizli FETÖ'cü oluğu olmadıkları mutlaka incelenmelidir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan MHP lideri Bahçeli, erken seçim çağrılarına sert bir dille tepki gösterdi. Bahçeli, "ABD'nin bazı körfez ülkeleriyle hain bir senaryo üzerinde kafa yorduğuna dair iddialar havalarda uçuşmaktadır. Birleşik Arap Emirliklerinden İsrail'e kadar Türkiye'yi köşeye sıkıştırmayı amaçlayan ülkelerin örtülü operasyonları anlaşıldığı kadarıyla şiddet ve yoğunluk kazanmıştır. Kılıçdaroğlu ve diğer yandaşları bu operasyonların siyasi ayağıdır. Biden'ın dümen suyuna giren gazına giren kanlı teknesine binen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'nin  erken seçim isteği sahibinin sesidir. Türk milleti böylesi bir tuzağa kesinlikle düşmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun erken seçim için referandum çağrısını ve "Mafya Cumhur İttifakı'nın üçüncü ayağı" ifadesini htırlatarak, "Mafyayı cumhur ittifakının üçüncü ortağı gören Kılıçdaroğlu yine yalan makinesi olmakla kalmıyor organize suç çetelerini nefesi, Türkiye düşmanlarının da nesnesi olduğunu görmüyor göremiyor. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine siyasi propaganda üretimini kimin yaptığı söylem ve eylem sınırını hangi suçluların belirlediği herkesçe bilinmektedir. Kılıçdaroğlu masal anlatmasın, ruh ikizi haline dönen mafyaya baksın. Bizim mafya ile ortak olduğumuzu söylemek bariz bir saptırmadır. Ülkemizin erken seçim gibi bir gündemi yoktur" dedi.

"ZİLLET PARTİLERİ, ZALİMLERİN ELİNDEKİ YEDİLİ KOZDUR"

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimize güveniyoruz. Türkiye'yi kötüleme yarışı içine girenler aslıdan milli özgüveni aşındırmak isteyen çorak zihniyetlerden başkası değildir. 

Fazilet ve ferasetleri kuru, fikirleri kördür. İlkesizlerin bağımsız bir iradesi olamaz. iradesi esir düşenler için ülke ve ülkü gibi bir meselenin esamesi okunamaz. Bu eyyamcı tipler gelene ağam gidene paşam diyecek kadar çıkarlarına düşkündür. Zillet partileri kağıttan kaptan olmaları şöyle dursun zalimlerin elindeki yedili kozdur. İkbal kaygıları her şeyin üzerindedir. Yeter ki ağızlarına bir parmak bal sürülsün her yeri içi boşaltılacak arı kovanı zannederler.

Farklı tarihlerde erken seçime karşı olduklarını buna gerek duymadıklarını sürekli vurgulayan Kılıçdaroğlu'na ne olmuştur? Bir yıl içinde değişen nedir? Kılıçdaroğlu'nun erken seçim zorlaması kimlerin talebi, hangi karanlık muhaliflerin siparişidir? FETÖ'cülerin 6 aylık süre içinde Kılıçdaroğlu'nun iktidarını dillendirmeleri, birdenbire Mayıs ayının ilk haftasından itibaren hükümet üyelerini hedefe alan iftiraları erken seçim dayatması ile yakından bağlantılıdır. ABD'nin bazı körfez ülkeleriyle hain bir senaryo üzerinde kafa yorduğuna dair iddialar havalarda uçuşmaktadır. Birleşik Arap Emirliklerinden İsrail'e kadar Türkiye'yi köşeye sıkıştırmayı amaçlayan ülkelerin örtülü operasyonları anlaşıldığı kadarıyla şiddet ve yoğunluk kazanmıştır. Kılıçdaroğlu ve diğer yandaşları bu operasyonların siyasi ayağıdır. Biden'ın dümen suyuna giren gazına giren kanlı teknesine binen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'nin erken seçim isteği sahibinin sesidir. Türk milleti böylesi bir tuzağa kesinlikle düşmeyecektir. 

"MUTFAKTA YANGIN VAR DEYİP DURMAYIN, YANAN SİZİN İRADENİZ"

 Mutfakta yangın var deyip durmayın, yanan sizin iradenizdir. Yangın yerine dönen sizin imtiyazlı ve izansız siyasetinizdir. Bugün mutfak yanıyorsa yarın söndürürüz.

Belli ki acelesi var. Daha da çirkefleşerek milletten korkulur mu diye soruyor. Asıl korkanın asıl milli irade kalpazanının bizahi zihniyeti olduğunu unutmuşa benziyor. Desteksiz sallayan Kılıçdaroğlu, Anayasa ile ilgili referandumu yerine seçimlerin yapılıp yapılmamasıyla ilgili referandumdan bahsediyor. Mafyayı cumhur ittifakının üçüncü ortağı gören kılıçdaroğlu yine yalan makinesi olmakla kalmıyor organize suç çetelerini nefesi, Türkiye düşmanlarının da nesnesi olduğunu görmüyor göremiyor. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine siyasi propaganda üretimini kimin yaptığı söylem ve eylem sınırını hangi suçluların belirlediği herkesçe bilinmektedir. Kılıçdaroğlu masal anlatmasın, ruh ikizi haline dönen mafyaya baksın. Bizim mafya ile ortak olduğumuzu söylemek bariz bir saptırmadır. Ülkemizin erken seçim gibi bir gündemi yoktur.Cumhur'un ve Cumhur İttifakı'ın ortak iradesi nettir. Bugünden itibaren seçimlere 754 gün kalmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu önce sabret sonra seyret.

Terörle mücadele cephesini sağlam tutuğumuz kadar sosyal ve ekonomik kalkınmışlığı da hedeflemeliyiz. Fakat salgın döneminde dünyanın bile içine gömüldüğü ekonomik şikayetleri siyasal itiraza dönüştürüp, kara propagandaların garsonluğunu yapmak doğru, samimi değildir. Vatan ve millet sevgisiyle de bağdaşmayacaktır. Mesele patates, soğan, domates yiyemiyoruz itirazını seslendirirken birdenbire hain kurşunları yersek, ülkemizi yemeğe çalışanlara gözümüzü ve vicdanımızı kapatırsak tarihi varlığımızı nasıl koruyabiliriz? CHP yönetimi bağımsızlık ve bekamız risk altındayken hangi yangından neyin yenilip yenilmediğinden söz açıyor. Bakın Suriye yaklaşık 10 yıldır iç savaş tünelindedir. Ülke topraklarının üçte biri kontrol dışıdır. Esat 2017'te yüzde 88 olan oyunu yüzde 95,1'e çıkarmıştır. Göstermelik diğer iki başkan adayı da beklendiği gibi havalarını almıştır. İç savaşın Suriye ekonomide maliyeti 1 trilyon 200 milyon dolardır. Sefalet diz boyudur. İç savaş olmasaydı dahası 1 trilyon 200 milyar dolar da Suriyelilerin hizmetine harcansaydı bugünkü kara tabloya mahkum olurlar mıydı? Kılıçdaroğlu ve yakın ekibi Suriye trajedisinden hiç mi ders çıkarmıyorlar? Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek için yazılan rezil senaryoları da mı görmüyorlar? Ülkesine yabancılaşmış milletiyle gece gündüz misali ters düşmüş CHP zihniyetinin  yatıp kalkıp mutfak demesi, yaygınlaşan tehlikeleri hafife alması nasıl bir kütüklüktür. Yabancı gazeteleri okuyun Sivil toplum kuruluşlarının raporlarını inceleyin.

Bizim kaygımız vardır bizim sorumluluklarımız vardır bizim tarihe ve millete karşı görevlerimiz tartışmasız seviyeyedir. Bu devlet bizimdir bu ülke bizimdir, bu millet de doğudan batıya kuzeyden batıya hepimizindir. Herkes eşittir Türkiye'dir. 

Biden'ın zillet masasında elinden tuttuğu yedili kozu ne yaparsa yapsın Türkiye yolundan dönmeyecek, ite çakala da eyvallah etmeyecektir.

BAHÇELİ, İMAM DEMİRKAN İÇİN "GİZLİ FETÖ'CÜLÜĞÜ İNCELENMELİDİR" DEDİ 

Baş giderse börk gider börk giderse il gider. Allah muhafaza bir daha da geri gelmez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e tahammülsüzlük lafı cimi yok Türkiye Cumhuriyeti'ne tahammülsüzlüktür. Bugün hayattaysak bunun şeref gayesi Türk tarihi silsilesinde müstesna bir yeri olan Aziz Atatürk'ündür. İdeolojik dogmalarla keskin ön yargılarla Atatürk düşmanlığı yapmak millete değil hiyanete hizmettir. Ayasofya'yı kebir cami şerif açılmışken, büyük bir özlem olan Taksim Camii'nin manevi hayatımıza kazandırılması sağlanmışken nükseden Atatürk alerjisinin esas gerekçesini nasıl okumalı nasıl anlamalıyız? İktidarı millette mal olmuş muhterem eserlerini gölgelemeye kutuplaşmaya teşvik etmeye kimin ne hakkı vardır? Suyu bulandıran bunu da Müslüman kisvesi altında yapan kişilerin Türkiye'nin huzuruyla oynamaları provokasyondur. Bunlar iyi araştırılmalıdır, maksatları derinlemesine tahlil edilmelidir. Gizli FETÖ'cü oluğu olmadıkları mutlaka incelenmelidir. İnanç sahibi insanlarımızı üzmek, özellikle de bugünkü AK Parti hükümetini töhmet altında bırakmak yapılan muhteşem hizmetleri söz ve fiillerle karalamak temiz bir kalbin sonucu değildir. Herkes uyanık olmak orundadır. İslam adına İslam'ın temel değerlerini, kutlu çağrılarını hasametle tartışmaya açmak ahlaken sorumludur. Şuursuz konuşmaların hiç kimseye faydası yoktur. Atatürk'e bühtan edenlerin milletimizin gözünde zerre değeri olmayacaktır. Zira Atatürk milli birliğimizin ortak paydasıdır. Kim gazi paşaya saldırıyorsa ya soy kütüğünde karanlık bir nokta ya da mazisinde yüzünü kara çıkaracak bir mahcubiyeti vardır. 

"ATATÜRK BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Atatürk'ün hatıralarına ve heykellerine  saldıran zavallılar, sizin yel değirmenlerine savaş açan Donkişot'tan aynısından ne farkınız vardır? Yüce dinimizde açıkça haram işleyen bir günahkara bile hakaret uygun bulunmamıştır. Dirilere olduğu gibi ölülere sövmek Peygamber tarafından kesinlikle yasaklanmıştır. Ölülerin arkasından kötü konuşmamak Müslümanların yaşattığı güzel geleneklerinden bir tanesidir. 

Herkes bilsin ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizim ve milletimizin kırmızı çizgisidir."




Gündem