Bahçeli deprem bölgesinde konuştu: 'Bu büyük felaket mucizelerle anlam kılınmış, içinde sır olan bir olay gibi geliyor bana'

Bahçeli deprem bölgesinde konuştu: 'Bu büyük felaket mucizelerle anlam kılınmış, içinde sır olan bir olay gibi geliyor bana'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem bölgelerini ziyaret etti. Bahçeli Kahramanmaraş'ta yaptığı açıklamada "Bu büyük felaket mucizelerle anlam kılınmış, içinde sır olan bir olay gibi geliyor bana" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem bölgesini ziyaretleri kapsamında Hatay'daki incelemelerinin ardından Kahramanmaraş'a geldi.

Erdoğan, Kahramanmaraş Havalimanı'ndan makam otomobiliyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü'ndeki konteyner kente geçti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarının ardında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını ifade eden Bahçeli, " Bu büyük felaket mucizelerle anlam kılınmış, içinde sır olan bir olay gibi geliyor bana" dedi.

'Cumhurbaşkanımızın yanındayız'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Rahmete kavuşanlara Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun diyorum. Yaralı kardeşlerimize hayırlı şifalar Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu büyük felaket mucizelerle anlam kılınmış, içinde sır olan bir olay gibi geliyor bana. O bakımdan Cenab-ı Allah'ın büyük lütfu ile bu felaketi aşacağız. Hepimiz tekrar eski normal hayatımıza dönüşeceğiz. Tüm ihtiyaçlar karşılanacak. Bu konuda da Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız, her konuda ona tam desteğimizi belirtmek istiyorum. Allah yardımcımız olsun. Allah'a emanet olun" dedi. (DHA)

Gündem