Bahçeli: Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği bırakılamaz

Bahçeli: Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği bırakılamaz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak, "Zillet İttifakı, aynısıyla günah ittifakı, milli güvenlik sorunudur. Bu ittifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği bırakılamaz" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, miting düzenlemek için Nevşehir'e geldi. Milli İrade Caddesi'nde düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, muhalefete yüklendi.

Bahçeli, şunları söyledi: "CHP’den İYİ Parti’ye, DEVA’dan Gelecek Partisi’ne, HDP’sinden diğer sol, marjinal ve bölücü partilere kadar alayının ana gayesi parlamenter sisteme geri dönmektir. İYİ Parti Başkanı, 22 Nisan 2023 tarihinde Ankara’da aynen demiş ki, ‘Koalisyon hükümeti faydalıdır. Devletin hafızası gitmiştir.' Umudunu koalisyon hükümetlerine bağlayan bir siyaset anlayışından hayır gelmez.

“Devletin hafıza kaybına uğradığını söylemek ise katmerli bühtandır. Böylesi siyasi zihniyetlerin derdi koltuktur. 'Başbakan olacağım' propagandasıyla FETÖ projesinin gönüllü temsilcisi olanlar, geldiğimiz bu aşamada kendi partisinde ne ülkücü bırakmış ne de milliyetçiye tahammül etmiştir. Hepsini birden dışlamış, kapının önüne koymuştur. Muhataplarını uyarıyorum, devletin hafızası canlıdır. Türk devlet felsefesinin 2500 yıllık hafızası saat gibi çalışmaktadır.”

“Doğruları söylemekten korkmayacaklarını” söyleyen Bahçeli, “Haksızlık ve hayasızlık karşısında susan dilsiz şeytanlardan da olmayacağız" dedi.

Millet ittifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun tek bir projesi, tek bir hazırlığı, geleceği kuşatan parlak tek bir vizyonu yoktur. Kılıçdaroğlu iflas bayrağını çoktan çekmiştir. Kazanamayacak adaylarını kazandırmak için oturduğu masadan 'kumar masası' diyerek önce kalkan, sonra tıpış tıpış tekrar geri oturan ve milleti kandıran İYİ Parti başkanı ve yönetimi iyice çuvallamıştır. Bunlara güven duyulamaz. İlkesizler güruhu zillet ittifakında buluşmuştur."

"Bölücü terör örgütü PKK Kılıçdaroğlu’nun havarisi ve destekçisidir. Mehmetlerimize kurşun sıkan katiller Kılıçdaroğlu’nun yanı başındadır. FETÖ’cüler, bölücüler, dünün Ali Diboları, Türk düşmanları, emperyalizmin piyonları CHP ve İYİ parti listelerinde milletvekili adayı olarak gösterilmişlerdir. Kılıçdaroğlu eroinmanlardan, esrarkeşlerden temiz para alacağını iddia ediyor. Kılıçdaroğlu ve siyasi kadrosu utanmadan, sıkılmadan ABD’yi tatmin edeceklerini açıklıyor. HDP’nin kayyum partisi, PKK’nın maske takmış yeni oluşumu Yeşil Sol Parti Kılıçdaroğlu’nu alkışlayıp arkasında duruyor. Küresel düzeyde faaliyet gösteren düşünce kuruluşlarının sözcüleri, eli kalem tutan gayri milli sefiller, sözde aydınlar, yerli ve yabancı kiralık gazeteciler, haçlı beslemeleri, Mondros artıkları, Sevr hayranları, mütareke lobisi, müzakereci çevreler Kılıçdaroğlu’na şakşakçılık yapıyor.

"Zillet İttifakı, aynı zamanda terör ittifakıdır. Zillet ittifakı, aynısıyla günah ittifakı, milli güvenlik sorunudur. Bu ittifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği bırakılamaz.” (Kısa Dalga)

Politika