Bahçeli kurultay tarihini açıkladı

Bahçeli kurultay tarihini açıkladı
MHP lideri Bahçeli, “MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış, bundan sonra da olması düşünülemez” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, partisinin kurultay tarihini açıklayarak, "MYK'da kurultay ve seçim takvimimizi ele aldık. 7 Mart'ta 4. Olağan Kurultayımızı yapacağız" dedi.

Bahçeli, yaptığı açıklamada, yerel seçimlere heyecanla hazırlandıklarını ifade ederek, “14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını, yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Türkiye'nin zaman kaybetmeye, oyalanmaya tahammülü yoktur” dedi.

Bahçeli, “MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış, bundan sonra da olması düşünülemez. Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz” ifadelerini kullandı.

MYK'da kurultay ve seçim takvimini ele aldıklarını söyleyen Bahçeli, “17 Mart'ta 4. Olağan Kurultayımızı yapacağız” dedi.

“Sırça köşklerle işimiz olmaz”

“Türkiye'nin her meselesi bizim de meselemizdir” diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

“Bizim sırça köşklerle işimiz olmaz, olmayacaktır. Çıkar hesabı yapmamız, kulislerin oyuncağı olmamız akıl karı değildir. MHP'nin duruşu kızılelma duruşudur.”

Konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Bahçeli, “'Bu Meclis Gazi Meclis değildir' diyen CHP Genel Başkanı'na önce Milli Mücadele yıllarını hatırlatır sonra izan ve insafa davet etmek isterim. Kılıçdaroğlu'nun parti içi çekişmeler nedeniyle iyice şuur kaybına uğradığı, oto kontrolünü kaybettiği anlaşılmaktadır. TBMM Gazi bir Meclis'tir. Kılıçdaroğlu'nın aşırı hırsı aklının önündedir. CHP'nin il ve ilçe kongrelerinde havada uçuşan sandalyeler, demokrasiyi zehirleyen ilkel manzaralar, Kılıçdaroğlu ve yönetiminin maskesini düşürmüştür. Şimdi birbirlerini yiyorlar. Gerçekten de Allah bu milleti ülkeyi zillet ittifakından korumuştur. Mahalli idareler seçimlerine kimin hangi şartlar altında gireceği bizim meselemiz değildir. Biz Cumhur İttifakı'nın şaşmaz ahlakına ve ülkeye karşılıksız hizmet aşkının derin manasına bakıyor ve buna göre hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Politika