Bahçeli: LGBT ittifakına direneceğiz

Bahçeli: LGBT ittifakına direneceğiz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Zillet ittifakı bir beka sorunudur. Bir güvenlik tehdididir. Kılıçdaroğlu, zalimlerin Truva atıdır. LGBT ittifakına milli ahlakımızla, milli varlığımızla direnip inşallah rezil oyunu bozacağız” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, TürkGün gazetesine yaptığı açıklamada muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef aldı.

"İyi Parti’nin içinde bile LGBT destekçileri var ve biliniyor. Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler LGBT’ye özgürlük çağrısı yapmadı mı? Yeşil Sol Parti seçim beyannamesine bunu almadı mı?. Her şey ortada" diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"CHP’yi Kandil’in mağara deliklerine İP’le bağladılar"

"Ne hazindir ki, aramızdayken MHP’de arayıp da bulamadıklarını, şimdilerde HDP ve PKK’nın kapısında bulduklarını zannedenler vahim bir yanlışın, iflah olmaz bir yozlaşmanın pençesindedir.

İyi Parti’nin HDP’yle, bölücü terör örgütüyle emel ve hedef birlikteliğine ahlak ve vicdan sahibi hangi insanımız anlayış gösterir? Ülkücü kimliğini yere düşürüp üzerinde tepinenlere ne demeli? MHP’yi PKK’ya değişenleri nasıl izah ve ifade etmeli?

Ya CHP’yi nasıl tarif edelim? Aziz Atatürk’ün partisini bölücü teröre rehin bırakanları nasıl tanımlayalım? CHP’yi Kandil’in mağara deliklerine İP’le bağladılar. Bağlayanlar Türk ve Türkiye düşmanları, buna boyun eğenler CHP’nin bugünkü çürümüş yönetimi. PKK’lı Sabri Ok, 'PKK’nın altılı masaya verdiği desteğin normal olduğunu' ileri sürüyor. Çünkü masanın altındaki gizli ortaklardan birisi de PKK’dır. Hıyanet sabitleşmiş ve somutlaşmıştır.

Zillet ittifakı zifiri karanlık içinde. İstanbul belediye başkanı şehrini terk etmiş, fellik fellik dolaşmaya başlamıştır. Utanç verici bir tablo karşımızdadır. Dünyanın en büyük Türk kenti başıboştur. Yüzüstü bırakılmıştır. Zillet ittifakının gemisi su ala ala batmaya başlamıştır. PKK’nın ve FETÖ’nün emperyalist talimat ve tavsiyeli can simitleri, fitne ve hıyanet filikaları hiçbirini kurtarmaya yetmeyecektir." (Kısa Dalga)

Politika