Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır

Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır
İsim vermeden Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine değinen Bahçeli, "Son günlerde 14 Mayıs'ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ordu'da miting düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Bahçeli, 77 yıllık çok partili siyasi hayatın en mühim seçimleri için geri sayımın başladığını belirtti.

İsim vermeden Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine değinen Bahçeli, şöyle konuştu:

"Son günlerde 14 Mayıs'ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, sosyal medya teröristleri, ajan provokatörler, bölücü çevreler, azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye'nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler. Kavga arayanlara sabır ve sebatla muamele edeceğiz. Kaos arzulayanlara sarsılmaz duruşumuzla engel olacağız. Demokrasi kültürümüzü baltalamak, istikrarımızı budamak, ülkemizi bunalıma sokmak isteyenlere iman ve irademizle direneceğiz."

DHA'nın aktardığına göre; Millet İttifakı'nı hedef alarak, "Milli birliğimizi, milli güvenliğimizi, milli çıkarlarımızı, milli varlığımızı, milli gelecek projelerimizi sömürge hesaplarına, lord planlarına, egemen güçlerin inisiyatifine teslim etmek isteyenler ayan beyan ortadadır" diyen Bahçeli, Kılıçdaroğlu için ise "Paravan adaydır, kumandalı adaydır, kukla adaydır, 7+2 formatlı kumar masasının icazetli adayıdır" ifadesini kullandı. (Kısa Dalga)

Politika