Bahçeli, bir adım ileri taşıdı: Merkezle yerel arasındaki en küçük fark milli beka sorunudur

Bahçeli, bir adım ileri taşıdı: Merkezle yerel arasındaki en küçük fark milli beka sorunudur
Seçimlere üç gün kala MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yazılı açıklama geldi. Bahçeli her seçim dönemi olduğu gibi, bu seçimlerde de "bölgesel ve küresel gelişmeler"e işaret ederek, seçimleri kazanmanın beka ve milli güvenlik ile alakalı olduğunu savundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında en küçük farklılığın ve uçurumun "milli bekamız, milli güvenliğimiz ve milli geleceğimiz için öngörülemeyecek sıkıntılar doğuracağını" ileri sürdü.

MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'taki yerel seçimlere yönelik yazılı basın açıklaması yaptı.

"DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır" diyen Devlet Bahçeli, "DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü ve kudretini tanıyacaklar ve tadacaklardır" ifadelerini kullandı.

31 Mart'taki seçim için oy kullanma çağrısı yapan Bahçeli, 'tarihi bir seçim' nitelemesi yaparken "31 Mart’ta milli bekamız üzerindeki hain senaryolar yırtıp atılacaktır. 31 Mart’ta sadece belediye başkanı seçilmeyecek, aynı zamanda Türkiye’nin üzerindeki muhasım hesaplar bozulacaktır" diye konuştu.

"Öngörülemeyecek sıkıntılar..."

Bahçeli, "Bölgesel ve küresel gelişmelerin sarpa sardığı böylesi bir dönemde, merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında en küçük farklılık ve uçurum milli bekamız, milli güvenliğimiz ve milli geleceğimiz için öngörülemeyecek sıkıntılar doğuracaktır. PKK ittifakı 31 Mart’ta tasfiye, telin ve tecziye edilmelidir" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Politika