Mustafa Sarıgül'den Bahçeli ile görüntülerine dair açıklama

Mustafa Sarıgül'den Bahçeli ile görüntülerine dair açıklama
Devlet Bahçeli ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül arasındaki samimi selamlaşma sosyal medyada gündem oldu. Mustafa Sarıgül, samimi görüntülerin arka planını Kısa Dalga'ya anlattı...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, sosyal medyada gündem olan samimi görüşmeleri, seçim öncesinde özel görüşme ve nezaket ziyareti olarak yorumlandı.

Kısa Dalga'ya açıklamada bulunan Mustafa Sarıgül, söz konusu görüntülerin ne bir özel görüşme ne de nezaket ziyaretine ait olduğunu ifade etti.

"Bu benim örfüm, adetim, aile terbiyemle ilgili"

Arkadaşları ile birlikte parlamento kulisinde oturan Bahçeli'yi görünce yanında gidip selam verdiğini söyleyen Sarıgül, önceden birlikte çalıştıklarını hatırlatarak, "Bir partinin genel başkanına nezaketen verilmiş samimi bir selamdır." dedi.

"Bir görüşme olmadı, sadece nezaketen bir selamlaşma"

Sarıgül, şunları söyledi:

"Sayın Devlet Bahçeli parlamentonun kulisinde arkadaşlarıyla birlikte oturuyordu. Kendisi ile Sayın Bülent Ecevit'in başbakan yardımcısı olduğu dönemde (57'nci hükumet) birlikte çalışmışlığımız vardır. O bir nezakettir, benim örfüm, adetimdir. Sonuçta bir partinin de genel başkanıdır, ona selam vermem benim aile terbiyemle ilgilidir, devlet terbiyesidir. Onun dışında bir görüşme olmadı, sadece nezaketen bir selamlaşmadır." (Kısa Dalga)

Gündem