Bahçeli'nin İYİ Parti'ye ittifak çağrısına CNN Türk'te yorum: "İYİ Parti, 'FETÖ'ye danışır"

Bahçeli'nin İYİ Parti'ye ittifak çağrısına CNN Türk'te yorum: "İYİ Parti, 'FETÖ'ye danışır"
CNN Türk'teki programda, Hande Fırat, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısını paylaştı. Bahçeli, İYİ Parti'ye, MHP ile yerel seçimde birlikte hareket edilmesi yönündeki teklifini açıkladı. Programda konuşan Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik ise, üstü kapalı olarak İYİ Parti'nin kararını verirken FETÖ ile görüşeceğini iddia etti.

Yerel seçimler yaklaşırken siyaset gündeminde hareketli günler yaşanıyor. İYİ Parti'nin yerel seçimlere tek girip girmeyeceği konuşulurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir çağrı geldi.

CNN Türk'teki programında Hande Fırat bu çağrıyı gündeme taşıdı

Fırat, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in mesajını şu sözlerle aktardı: 'Sayın Genel Başkanımız, 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP'de yer alıp daha sonra İYİ Parti bünyesine geçem isimlere bir çağırda bulunmuştu. Yine sayın Genel başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar:

"Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına"

Programda İYİ Parti'ye 'FETÖ' yakıştırması

Programın konukları arasında yer alan Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özdemir ise, bu teklifin ardından İYİ Parti'nin içerisinde 'FETÖ' mensuplarının bulunduğunu ve alınacak kararın danışılarak vereceğini iddia etti.

Özdemir," Kritik soru FETÖ'nün tavrı. İYİ Parti içerisinde ne kadar etkili olduğunu hepimiz biliyoruz" derken, Özdemir'e destek veren sunucu Hande Fırat, "Ya da ne kadar etkili olduğunu göreceğiz. Belki de Akşener yetti kardeşim diyecek" ifadelerini kullandı.

(Kısa Dalga)

Politika