Bahçeli'den Özgür Özel'e tehdit: Bu şahıs, aklını başına almazsa sokakta yürüyemeyecektir

Bahçeli'den Özgür Özel'e tehdit: Bu şahıs, aklını başına almazsa sokakta yürüyemeyecektir
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i tehdit etti. Bahçeli "Özgür Özel aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir" dedi.

12 askerin hayatını kaybetmesinin ardından, Meclis'te ortak bildiriyi imzalamayıp ayrı bildiri açıklayan CHP'yi hedef aldı. Genel Başkan Özgür Özel için "zıvanadan çıktı" diyen Bahçeli şöyle dedi: Milli Savunma Bakanımızdan Meclis'i bilgilendirmesini isteyen zihniyet sorumsuzdur. Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs, aklını başına almazsa sokakta dahi yürüyemeyecektir.

Özgür Özel Zıvanadan çıktı: DEM ve CHP'nin haricinde TBMM'de grubu bulunan 4 parti, ortak metne imza koyarak terör saldırılarını şiddetle kınamışlardır. CHP, bu metnin neresini beğenmedi? Niçin telaşa kapıldı? DEM'in siyasi kolonu olmayı nasıl hazmetti. CHP, DEM'in peşinde yuvarlana yuvarlana ahlaki tarihi mirasını kaybetmiştir. Bu kesindir. CHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısına geçmiştir. Hepsine birden yazıklar olsun diyorum. Özgür Özel zıvanadan çıkmış, zırvaya gömülmüş, zirzop siyasetiyle bindiği dalı kesmeye başlamıştır. Terörist Demirtaş'ı selamlayan bu gafilin sonunda kafese alınıp bölücülük narkozuyla uyuşturulduğu ortadadır. Demlenmiş CHP yönetimi yüz karasına dönüşmüştür. TBMM'nin ortak açıklamasına imza atmayarak PKK'nın safına geçen CHP, DEM kadar milli güvenlik tehdididir. Terör saldırılarından hemen sonra Milli Savunma Bakanımızdan Meclis'i bilgilendirmesini isteyen zihniyet sorumsuzdur. Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs, aklını başına almazsa sokakta dahi yürüyemeyecektir.

Alçaklıktır, korkaklıktır: CHP, işgal edilmiş, Türkiye düşmanlarının eline geçmiştir. Bu acıklı tablo ülkemiz ve demokrasimiz adına çok ciddi bir risktir. CHP Genel Başkanı’nın Tuzla Piyade Okulu’nda yaşananlardan sonra başarılı, dirayetli ve cesur yürekli Milli Savunma Bakanımıza saldırması alçaklıktır, korkaklıktır, hunhar terör örgütüne vekâlet etmektir. Görevini onurla yapan Milli Savunma Bakanımıza, “Ya aklını başına alacak ya da biz onun aklını başına getireceğiz” diyerek üst perdeden ve tehditvari şekilde konuşan özelleşmiş esir zihniyet, bugüne kadar kaç kişinin aklını başına getirmiş de, böylesi bir özgüvenle atıp tutmaktadır. Emperyalizmin özelleştirdiği bu şahısta akıl olsa zaten böyle konuşmaz, konuşamazdı. (Kısa Dalga)

Gündem