Bakan, devlet kurumunda ‘AKP’ propagandası yaptı

Bakan, devlet kurumunda ‘AKP’ propagandası yaptı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Elazığ İl Özel İdaresine bağlı olan İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde, "İlk oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a" gençlik buluşmaları programına katıldı.

Bir dizi program ve ziyaretlere katılmak üzere Elazığ'a giden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Elazığ İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde AKP'li vekillerle birlikte siyasi propaganda yaptı.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre Programa, AKP Elazığ Milletvekilleri Şermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AKP il Başkanı Şerafettin Yıldırım'da katıldı.

DEVLET KURUMUNDA AKP PROPAGANDASI

‘Bugün dünya 5’ten büyüktür' diyen bir Cumhurbaşkanı ve liderin olduğunu belirten Bakan Vahit Kirişci, şöyle konuştu:

*Liderlik Allah vergisidir. Sonradan olacak bir şey değil. Ama bu liderin güvendiği bir milleti var.

*Bu devletin bir ekonomisi, siyasi gücü, teknoloji altyapısı var. Eğer biz ülkemiz ile iftihar edeceksek bize bu ülkenin ne sağladığına bakmamız lazım.

*Bu ülke size o geçmişte olmayan ama bugün dünya insanlarıyla sizi rekabet ettirebilen, imkanları sunan bir ülke. Bu ülkenin bir lideri ve bir siyasi hareket var. Bunu abartarak veya köpürterek söylemiyorum.

*Keşke dünyanın bütün insanları bunlara sahip olsa. Keşke enstrüman çalan kardeşlerim gibi bende enstrüman çalabilsem derim. Hepimiz bu enstrümanı çalabilsek.

*Ne büyük bir zenginlik olur. Ama olmuyor. Dünyada bir şekilde geri kalmış, gelişmekte olan, sözde gelişmiş ülkeler var. Ama hamd olsun artık sözü ve sohbeti dinlenen bir Türkiye var. Herkes Türkiye’nin ağzına bakıyor.

VALİLİK AKP'NİN PROGRAMINI DUYURMUŞTU

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Elazığ programını paylaşan Elazığ Valiliği, Bakan Kirişçi'nin İl Özel İdaresine bağlı olan İpekyolu Uluslararası Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde “İlk oyum Ak Parti'ye ilk oyum Erdoğan'a” isimli gençlik buluşmasına katılacağını valiliğin whatsapp grubundan paylaşmıştı.

Gündem