Bakan Dönmez'in elektriği kesik değil iddiasına Kılıçdaroğlu'ndan sert cevap: Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı

Bakan Dönmez'in elektriği kesik değil iddiasına Kılıçdaroğlu'ndan sert cevap: Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı
Bakan Dönmez'in, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriğinin kesik olmadığını iddia etmesine, Kılıçdaroğlu çok sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Dönmez için "Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı" ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, zamları protesto etmek için faturalarını ödememeleri sebebiyle elektrikleri kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun evindeki elektriğin açık olduğunu iddia eden Dönmez, “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'IN ENERJİ BAKANI BU"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, iddiada bulunan Bakan Dönmez'in paylaşımını alıntılayarak, "Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!" ifadelerine yer verdi.


ÖZKAN: YALANCIDAN DEVLET ADAMI OLMAZ

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da "Bu nasıl bir delirme hali. Ayıp. Hiç mi utanman yok? Yalan, entrikayla ülkenin canına okudunuz. Yönetemiyorsunuz. Yalancıdan devlet adamı olmaz. Erken seçim istiyoruz. Düşün milletin yakasından" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem