Bakan Kurum TOKİ projesindeki "indirim müjdesini" duyurdu

Bakan Kurum TOKİ projesindeki "indirim müjdesini" duyurdu
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: İlk Evim İlk İşyerim projesinde borcunu erken ödeyenler için bir indirim kampanyası hazırladıklarını duyurdu. Kampanyayı "müjde" olarak duyuran Kurum, detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iktidarın seçim öncesi en önemli hamlelerinden biri olan TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili olarak Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’nin "uygun fiyatlı güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalıştığını" ileri süren Kurum. "İlk Evim İlk İş Yerim projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir millet kampanyası" ifadesini kullandı. Kurum, şunları yazdı:

"Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız % 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir MÜJDEMİZ var.

Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz."

Ekonomi