Bakan Soylu: Kasetin ürünü, kasetin cumhurbaşkanı olmak istiyor şu anda

Bakan Soylu: Kasetin ürünü, kasetin cumhurbaşkanı olmak istiyor şu anda
İçişleri Bakanı Soylu, "Onlar kasetten anlarlar kasetten, FETÖ'cülerin kasetlerini servis etmekten anlarlar, doğru mu?" dedi.

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. Bölge milletvekili Adayı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Zeytinburnu Sümer Mahallesi'ne geldi.

Burada, partililere seslenen Soylu, "O bay bay Kemal var ya. Ona 3 koyun ver, 3'ünü de kaybeder. Onlar neden anlarlar biliyor musunuz? Onlar kasetten anlarlar kasetten, FETÖ'cülerin kasetlerini servis etmekten anlarlar, doğru mu? Siyasete baskı kurmaktan anlarlar, doğru mu? FETÖ'cülerin elinde eskiden kalmış kasetleriyle Türk siyasetinin geleceğine ambargo yapmaktan anlar. O FETÖ'cüler bir daha bu ülkenin yüzünü göremeyecekler. Ve kıymetli hemşerilerim kasetin ürünü, kasetin cumhurbaşkanı olmak istiyor şu anda. Millet ona pazar günü kaseti de gösterecek, Amerika'yı da gösterecek, PKK'yı da gösterecek, LGBT'yi de gösterecek, FETÖ'yü de gösterecek ve millet ona pazar günü, pazar gününden sonra evine gidecek, mutfakta Tiktok çekecek" ifadelerini kullandı. (DHA)

Politika