Bakar Akar, 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganlarına 'Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye yanıt verdi

Bakar Akar, 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganlarına 'Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye yanıt verdi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, askeri operasyonlardan bahsettiği sırada salondan yükseleyen "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına karşılık olarak "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" dedi.

AKP'den Kayseri Milletvekili adayı olarak gösterilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu.

Askerî operasyonlardan bahsettiği sırada salondan "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları yükseldi. Akar, "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye yanıt verdi.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Türkiye'nin 'uluslararası alanda bir özne' haline geldiğini savunan Akar, "Şu anda Mehmetçik büyük bir başarıyla teröristlerin bütün inlerini, sığınaklarını başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor" dedi.

Türkiye olmadan bölgede herhangi bir problemin çözümünün mümkün olmadığını belirten Akar, "Dolayısıyla Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü, daha büyük olması lazım. Güçlü ve büyük Türkiye için hepimizin daha çok çalışması lazım" diye konuştu.

Akar, Türkiye’nin artık hafif silahlarını, zırhlı araçlarını, helikopterlerini, İHA/SİHA/TİHA’larını, gemilerini yapar hale geldiğini, Mehmetçiğin ihtiyacını karşılamaya çalıştığını vurguladı ve "Artık durmak yok yola devam. Biz inşallah kimseye muhtaç olmadan ihtiyaçlarımızı karşılayacağız" ifadesini kullandı.

Gündem