Balıkesir'de pusulada iki Ahmet Akın var: Kirli tezgâh

Balıkesir'de pusulada iki Ahmet Akın var: Kirli tezgâh
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday olan Ahmet Akın'ın karşısına aynı isimle bağımsız bir aday daha pusulada yer aldı. Akın, "Entrikayla yalanla onun seçimi almasını engellemeye çalışalım’ diye düşünüyorlar" dedi.

Ahmet Akın'ın CHP'den belediye başkan adayı gösterildiği Balıkesir'de, aynı isimle bağımsız bir aday daha pusulada yer aldı.

Cumhuriyet'ten Sertaç Eş'in haberine göre CHP'li Ahmet Akın, isim benzerliği ile kendisine gelecek bazı oyların yön değiştirilmesinin amaçlandığını, bu tezgâhın bilinçli olarak kurulduğunu savundu.

Rakip adayın kamuoyu yoklamalarının hemen hepsinde geride kalmasının böyle bir yola başvurmalarına neden olduğunu belirten CHP’li Akın, şöyle konuştu:

“Balıkesir’i beş yıldır yöneten iktidar temsilcileri tarafından kurulan bu kirli tezgâh nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinde iki tane Ahmet Akın var. Biri CHP’nin logosunun altında ben olacağım. Diğeri de bağımsız bir Ahmet Akın. Bu tezgâhı kurgulayanlar, ‘Ahmet Akın kazanıyor, geliyor. Entrikayla yalanla onun seçimi almasını engellemeye çalışalım’ diye düşünüyorlar." (Kısa Dalga)

Gündem