Barış Yarkadaş: Başka bir vekilin daha AKP'ye katılacağı yönünde bilgi var

Barış Yarkadaş: Başka bir vekilin daha AKP'ye katılacağı yönünde bilgi var
Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağı iddiasını gündeme getiren Barış Yarkadaş tarih de verdi: 15 Ağustos .... Yarkadaş ayrıca "Başka bir milletvekilinin daha AKP'ye katılacağı yönünde bilgi var" dedi.

CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan, oradan da Genel Başkan Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle ayrılan Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağı iddia edildi. Çelebi ise bu iddiaları reddederek bağımsız İzmir Milletvekili olarak devam edeceğini söylemişti.



Çelebi ile sosyal medya hesabından sert tartışmalara giren gazeteci ve eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş TV100 canlı yayınında Çelebi'nin üyeliğinin toplanan AKP MKYK toplantısında gündeme geldiğini ileri sürdü.

15 Ağustos'ta Ankara Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecek toplantı ile Çelebi'nin AKP'ye katılacağını söyleyen Yarkadaş, "AKP MKYK'da 15 Ağustos'ta bir milletvekili katılım töreni düzenleneceği, bu töreninin Ankara Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılacağı ve Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağını öğrendim.

Üç MKYK üyesi ile görüştüm. Üçünün de yorumu aynı. 'Katılacağı yönünde bilgi verildi ama katılacak mı biz de bilmiyoruz. Çünkü cumartesi gecesinden pazara kadar attığı tweet'leri gördüğümüzde Mehmet Ali Çelebi'nin pazartesi partiye katılıp katılmayacağı konusunda merak içerisindeyiz dediler" dedi.

Yarkadaş ayrıca "Başka bir milletvekilinin daha AKP'ye katılacağı yönünde bilgi var. Ama sonraki dönemde" diye konuştu.

Gündem