Başarır’dan Bozdağ’a: Senin nerelerde şampanya patlattığını söylersem sokağa çıkamazsın

Başarır’dan Bozdağ’a: Senin nerelerde şampanya patlattığını söylersem sokağa çıkamazsın
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın sözlerine “Senin nerelerde şampanya patlattığını söylersem sokağa çıkamazsın” diye yanıt verdi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, partisinin Anamur’da düzenlediği mitinge katıldı.

Başarır, burada yaptığı konuşmada, seçim akşamı için "Ya şampanya patlatıp kutlayanlar ya da alnını şükür için secdeye koyup rabbine hamdedenler olacak" diyen Adalet Bakanı Bezir Bozdağ’a tepki gösterdi.

Başarır, "Anamur’u görsünler, bayrak nedir, vatan nedir, memleket nedir, Kuva-i Milliye nedir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk nedir görsünler. 14 Mayıs’ta darbe yapacaklar diyen Süleyman Soylu görsün. Kim görsün? Seçim akşamı şampanya patlatacak diyen Bekir Bozdağ görsün" diye konuştu.

“Ben bu meydanlarda şampanya içen görmedim” diyen Başarır, şöyle devam etti:

“Ama Bekir Bozdağ, senin nerelerde şampanya patlattığını söylersem Urfa'da sokağa çıkamazsın. Ben milliyetçiliği Anamur’un, Gülnar’ın, Mut’un bu yörüklerinden öğrendim. İstiklal Marşı’nı kopya çekerek yanlış okuyan eski başbakandan öğrenmedim. Size bir söz veriyorum; çocuklarım, gençlerim, kadınlarım, amcalarım, çiftçilerim, öğretmenim, polislerim, askerim var burada. 14 Mayıs’ta halkın cumhurbaşkanı milletini en iyi şekilde temsil edecek olan, çocukları bizim gibi yaşayan, senin benim gibi mutfağı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya yolluyoruz." (Kısa Dalga)

Gündem