Basketbol maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak

Basketbol maçına  Fenerbahçe taraftarı alınmayacak
Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'nda 4 Mart tarihinde saat 16.00'da başlayacak Melikgazi Kayseri Basketbol-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak.

Fenerbahçe'nin cumartesi günü Konyaspor'la Kadıköy'de oynadığı maçta "Hükümet istifa" sloganları atılmıştı. Bir gün sonra Beşiktaş tribünlerinde de aynı sloganlar atılmıştı. Tribünlere tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, maçların seyircisiz oynanmasını istemişti.

Fenerbahçe’nin 4 Mart'ta Kayseri'de oynanacak maçına Fenerbahçe taraftarının alınmayacağı açıklanmıştı. Bu kararın tepkileri sürerken 5 Mart Pazar oynanacak Beşiktaş - MKE Ankaragücü karşılaşmasına da siyah beyazlı taraftarların alınmayacağı açıklandı.

Ve son olarak Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 2022-2023 yılı için uyguladığı deplasman takımı seyirci yasağı, Melikgazi Kayseri Basketbol'un ev sahipliği yaptığı diğer maçlarda uygulandığı gibi bu haftaki müsabakada da uygulanmaya devam edecek.

Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'nda 4 Mart tarihinde saat 16.00'da başlayacak Melikgazi Kayseri Basketbol-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak. (Kısa Dalga)

Spor