Battal İlgezdi kendisini eleştiren kişiye hakaretler yağdırdı

Battal İlgezdi kendisini eleştiren kişiye hakaretler yağdırdı
İstanbul'da CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi İçerenköy imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında İçerenköy'de yapılanları eleştiren kişiyi ağır ifadelerle hedef aldı.

Battal İlgezdi dün katıldığı İçerenköy imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında CHP’nin yeni başkan adayı Onursal Adıgüzel’i sahneye davet ettiği esnada bir kişiden kendisine tepki geldi.

İlgezdi kürsüde konuşurken “Onursal başkan sen de gel yanıma” diyerek CHP’nin Ataşehir’deki yeni Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel’i sahneye davet etti.

Bunun üzerine salondan bir kişi İlgezdi’ye tepki göstererek diğer belediye başkan adaylarının toplantıya davet edilip edilmediğini sordu.

İlgezdi “Buyursun gelsinler. Halka açık bir toplantı, ben hiç kimseyi davet etmedim” dedi.

“İmar rantçılarına peşkeş çekiyorsunuz, haksız yere İçerenköylüleri mağdur ediyorsunuz” tepkisi üzerine İlgezdi bağırarak şu ifadeleri kullandı:

"Ahlaksız herif, haddini bil"

“Sana kaç para verdiler lan konuşturuyorlar seni orada. Hadsiz adam. Kim kime peşkeş çekiyor? Ulan kim peşkeş çekiyorsa şerefsiz oğlu şerefsizdir. Seni buraya getiren de şerefsizdir. Ahlaksız herif, haddini bil. Sen kimsin ulan! Hadsiz herif! Şerefsiz, burada bile oturmuyorsun. Seni kimin gönderdiğini biliyorum. O senin patronun var ya… Burada hanımlar var, yine küfrederim. Şerefsiz oğlu şerefsiz. Burada oturmuyorsun. Ben 15 senedir bu halka hizmet ediyorum, sen kimsin beni protesto ediyorsun. Haddini bil, işine bak.”

O sırada salondan bir kişinin “Başkanım burada oturuyor” dediği duyuldu.

Sözlerinin başında özel olarak kimseyi davet etmediğini söyleyen İlgezdi bu kez “Ben bütün herkesi davet ettim buraya, bütün adayları” dedi.

İlgezdi'nin yurttaşa hakaretler yağdırdığı video ise sosyal medyada gündem oldu. (Kısa Dalga)

Gündem