Bayern'in özel jeti Sacha Boey için İstanbul'da

Bayern'in özel jeti Sacha Boey için İstanbul'da
Almanya Bundesliga'nın dev ekiplerinden Bayern Münih, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncunun bugün öğle saatlerinde Almanya'da olması bekleniyorala

Galatasaray'ın 2021-22 sezonunun başında Fransız ekibi Rennes'ten 1.15 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Sacha Boey, gösterdiği performansla Bayern Münih'in radarına girmişti.

Alman devinin Boey için Galatasaray'a yaptığı 20 milyon Euro'luk teklif, sarı-kırmızılı kulüp tarafından kabul edilmemişti. Bayern Münih, Boey için teklifini 25 milyon Euro'ya çıkarsa da Galatasaray bu rakamı da yetersiz bulmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Bayern Münih, Boey'i transfer etmek için yeni bir hamle yaptı. Alman ekibi, Boey'i Münih'e getirmek için özel bir jet kiraladı.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayern Münih'in özel jetinin Atatürk Havalimanı'na indiğini duyurdu.

Sabuncuoğlu'nun paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Bayern Münih'in Sacha Boey'u Münih'e getirmek için kiraladığı özel jet, Atatürk Havalimanı'na indi. Boey kulüpler anlaşırsa; bugün Münih'e gidecek!

Sacha Boey bugün TSİ 15.00'te Münih'de olacak ve Bayern Münih için sağlık kontrolünden geçecek!" (Kısa Dalga)

Spor