Bayraktar, 'Erdoğan'a gönderme' denilen mesajı 'açıkladı'

Bayraktar, 'Erdoğan'a gönderme' denilen mesajı 'açıkladı'
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a gönderme olarak yorumlanan 23 Nisan paylaşımını 'izah etti': Kimseye bir gönderme yapmadım. Aslında Atatürk’ü çok seven birisi değilim ancak her Türkiye vatandaşının Atatürk’e saygı duyması gerektiğini vurgulamak istedim.

17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen ve NTV canlı yayınında o dönem başbakan olan Tayyip Erdoğan'a işaret ederek istifa eden eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tartışma yaratan 23 Nisan paylaşımı hakkında açıklama yaptı.

Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2018'deki “İslam’ın güncellenmesi” gerektiğine dair sözlerine gönderme olarak yorumlanan paylaşımı hakkında şöyle dedi:

"Atatürk’ü tanıtmaya çalışan bir önceki twitimle, kesinlikle hiç kimseye bir gönderme yapmadım. Aslında Atatürk’ü çok seven birisi değilim, ancak her TÜRKİYE vatandaşının Atatürk’e saygı duyması gerektiğini vurgulamak istedim."

erdogan-bayraktar.jpg

Bayraktar'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yaptığı paylaşımda, sosyal medya hesabından paylaştığı son videoda Atatürk'ün Müslümanlık ve Kuran'a yaklaşımı anlatılıyordu. (Kısa Dalga)

Gündem