Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alındı: Dans ediyorduk

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alındı: Dans ediyorduk
İstanbul Bebek sahilinde iki kişinin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada yayıldı. Görüntülerdeki kadın ve erkeğin yabancı olduğu ileri sürülerek ırkçı paylaşımlar yapıldı. İstanbul Valiliği'nin gözaltına alındığını açıkladığı şüphelilerden biri 'Dans ediyorduk' diye savunma yaptı.

İstanbul'da Bebek sahilinde bir kadın ve bir erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Pek çok kişi şüphelilerin yabancı uyruklu olduğunu ileri sürerek ırkçı paylaşımlar yaptı. İstanbul Valiliği gözaltına alınan iki şüphelinin birinin 11, diğerinin 8 suç kaydı olduğunu açıkladı. Erkek şüphelinin Türkiye, kadın şüphelinin ise Polonya vatandaşı olduğu öğrenildi.

Valiliğin açıklaması şöyle:

"30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir.

Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında "Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır.

Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.'nın ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır."

C.M.T'nin ifadesinde "Dans ediyorduk" dediği Ö.K.'nin ise cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf ettiği öğrenildi. (DHA)

Gündem