Belçin Bilgin adını değiştiriyor... Yeni ismi ne olacak?

Belçin Bilgin adını değiştiriyor... Yeni ismi ne olacak?
Ceyda Düvenci ile Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Belçim Bilgin, adını 'Be' olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı.

Hatırla Sevgili dizisiyle ekranla tanışan; Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Cebimdeki Yabancı gibi daha pek çok projede rol alan güzel oyuncu Belçim Bilgin, sonraları ekranda eskisi gibi rol almamaya başlamıştı.

Spiritüellik hakkında düşünmeye başlayan oyuncu son olarak Ahmet Mümtaz Taylan'ın programında, geçirdiği trafik kazası hakkında konuşmuştu.

Büyük bir trafik kazası atlatan ve belini kıran Belçim Bilgin, 6 ay yatağa mahkum olmuştu.

Şimdilerde de yeni filmi "Hatıran Yeter" ile izleyiciye kavuşmak için gün sayan Belçim Bilgin, geçtiğimiz gün Ceyda Düvenci ile Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu.

Bilgin'in ismini İngilizcedeki olmak fiili "Be" ile değiştirmek istediğini söyledi.

Belçim Bilgin, Ceyda Düvenci'nin 'Bir mahlasın varmış artık, öyle mi?' sorusuna ise 'O şöyle oldu, Bel, Bel, Bel diye kısaltılınca Belçim yerine, daha henüz olmadı ama düşünüyorum. 'Be!' İngilizce 'be' yani, olmak fiilinden geliyor. Çünkü bence isimlerimizin bir önemi yok. Bir şekilde burada bedenlenmiş bir tecrübe yaşıyoruz ama bize konulan isimlerin ötesinde acaba neydik?' dedi. (Kısa Dalga)

Magazin