Ben de Antakya'lıyım... Nez: Ailemizden kayıp verdik

Ben de Antakya'lıyım... Nez: Ailemizden kayıp verdik
Maraş merkezli depremlerle ilgili konuşan Nez, "Ne yazık ki ailemizden de can kaybı verdik ama önemli olan yaralarımızı sarmak" dedi.

Şarkıcı Nez, merkez üssü Maraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerle ilgili konuştu. Şarkıcı, "Ben de Antakya'lıyım. Ne yazık ki ailemizden de can kaybı verdik ama önemli olan yaralarımızı sarmak. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre, bir konser vererek bütün gelirlerini ailelerini kaybetmiş çocuklara bağışladıklarını belirten şarkıcı, "Öncelikle tüm vatanımızın başı sağ olsun. Ben de Antakya'lıyım. Ne yazık ki ailemizden de can kaybı verdik ama önemli olan yaralarımızı sarmak. Konser verdik. Bütün gelirlerini ODTÜ Mezunlar Derneği ailelerini kaybetmiş çocuklara bağışladık. Hâlâ devam ediyoruz ve edeceğiz. Kuliste bile elimde atkı ve bere örüyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

'Müziği bırakmadım, ikisini bir arada götürmek istiyorum'

Daha önce NLP (Nörolinguistik Programlama) terapisti olduğunu açıklayan Nez, 15 yıldır bu eğitimi gördüğünü ve sertifikasını Londra'dan aldığını söylemişti. Konuyla ilgili konuşan Nez, "NLP terapistiyim. Bu dönemde bunları yapmak insanlara şifa... Aslında müziği bırakmadık ama bırakmak durumunda kaldık, müzisyenler iki ya da üçüncü işlerini yapıyorlar. Bunun 15 yıldır eğitimini aldım, profesyonel olarak yapıyorum. Müziği asla bırakmak istemem ikisini bir arada götürmeyi tercih ederim" demişti.

(Kısa Dalga)

Magazin