Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı’yla birlikte
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile görüştüğü ortaya çıktı.
Milli Gazete’den Ali Kemal İsmailoğlu’nun özel haberine göre, Albayrak Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile İstanbul Süleymaniye'de yer alan bir mekanda görüntülendi.
Berat Albayrak'ın şuanda görevde olan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile görüşmesi yeniden bakanlığa geleceği yönündeki iddiaları gündeme getirdi.
Albayrak geçtiğimiz Kasım ayında Instagram hesabı üzerinden istifa etmiş ve bir daha açıklama yapmamıştı.
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.