Beren Saat ve Kenan Doğulu, "İklim Elçisi" oldu

Beren Saat ve Kenan Doğulu, "İklim Elçisi" oldu
Ankara'da düzenlenen "EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı"nda, Beren Saat ve Kenan Doğulu, “İklim Elçisi” olarak seçildi.

Ankara'da düzenlenen "EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı"nda, sanatçılar Kenan Doğulu ve Beren Saat'e, "İklim Elçisi" plaketi verildi.

Beren Saat, "İyi niyetimiz ile elimizden gelen her şeyi yapacağımıza ikimiz adına söz veriyorum. Gezegenimiz yangınlarla, sellerle bizi uyarmaya çalışıyor. Biz göz yummaya devam edersek, savaşlar nedeniyle göç etmek zorunda kalan çocuklara iklim nedeniyle göç etmek zorunda kalan çocuklar da eklenecek. Kıtlık, ırkçılık çocuklarımızın kaderi olmasın" dedi.

Kenan Doğulu ise, "Olağanüstü iklim krizi küresel boyuta ulaştı. Burada iklim ve ekonomi otoriterlerini bir araya getiren bu organizasyon umudumuzu yeşerten önemli bir adım" diye konuştu.

"Anadolu, tüm gezegenle beraber doğası, ormanları, nehirleri, bitkileri, biyoçeşitliliği ve iklimi ile şarkıların, türkülerin, müziğin, sanatın ve tüm insanların ilham kaynağı olmaya devam etsin" diyen Kenan Doğulu, müzik emekçilerini zor durumda bıraktığını belirterek, yetkililerden gece saat 00.00'da bitmek zorunda kalan müzik yasağının kaldırılmasını da istedi.

Gündem