Beş liderden ortak açıklama: Aynı istikamette çalışmaya devam

Beş liderden ortak açıklama: Aynı istikamette çalışmaya devam
Beş lider, 6 Mart’ta tekrar toplanacağını duyurarak “Ortak bir anlayışa ulaştığımız 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda nihai açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

İYi Parti lideri Meral Akşener olmadan bir araya gelen 5 partinin lideri dün yaptıkları ilk toplantı sonrası ortak açıklama paylaştı.Cumhuriyet'in haberine göre liderler, çalışmalarında devam kararlılığı olduğunu söyleyerek “Ülkemizin tüm toplum kesimlerinin en geniş yelpazede temsil edildiği ve bizatihi milletimizin kurduğu masamız ilk gün hangi ilke ve hedefler doğrultusunda kurulduysa, bugün de yine aynı istikamette çalışmalarına devam etme kararlılığındadır” dedi.


Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Yeni bir dönemin şafağında olduğumuzun bilinciyle; bu topraklarda umudu yeniden yeşertecek ve güzel ülkemizde insan onuruna yaraşır hayat şartlarını hep birlikte tesis edeceğiz. Düne ve bugüne sıkışmadan, ‘Yarının Türkiye’sini inşa ve ihya etmekte kararlıyız! Bizler, 85 milyon insanımızın hiçbir ferdini dışarıda bırakmadan, hiç kimsenin kalbini kırmadan, güvenini boşa çıkarmadan yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir” ifadelerini kullandı.


Liderler, 6 Mart’ta tekrar toplanacağını duyurarak “Ortak bir anlayışa ulaştığımız 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda nihai açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Toplantı öncesi Saadet Partisi Genel Merkezi önünde bir yurttaş, Meral Akşener’e tepki göstererek “Millet bu ihaneti unutur mu?” pankartı açtı.

Toplantı sonrasında da bir yurttaş liderlere seslendi ve “Korkmayın, Demirtaş gibi dik durun dik” dedi.

(Kısa Dalga)

Gündem