Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti: 'Ankara’nın abisine geldik'

Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti: 'Ankara’nın abisine geldik'
CHP'den Etimesgut Belediye Başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir araya geldi. Görüşme sonrası konuşan Beşikçioğlu, "Ben rant bilmem, iyi ki de bilmem. Ama hizmeti iyi bilirim" dedi.

Yerel Seçimlerin yapılacağı 31 Mart tarihine 100 günden az bir süre kaldı.

Partilerin adaylarını açıkladığı bu dönemde ismi en çok tartışılan isimlerden olan CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Beşikçioğlu, “Ankara’nın abisine geldik yahu” diyerek Yavaş’ın makamına çıktı.

Beşikçioğlu görüşme sonrası şunları söyledi:

“Mansur Başkan’la benim hiçbir sıkıntımız olmadı, olmayacak. O bizim abimiz ve abinin tecrübelerine her zaman ihtiyacımız var. Mevzu bu.

“Siyasete girmedim ben hizmete girdim. Öyle bakıyorum. Bu zamana kadar beni buraya getiren izleyicilerime minnettim aslında.

“Mansur Başkanımızın ayakları o kadar yere sağlam basıyor ki. O yürüdüğü zaman etrafındakiler titrer. Başka bir adayın olması sadece demokrasinin gereği. Sonuç bellidir.

(Neden Etimesgut) Alternatiflerin içerisinde Etimesgut olması, Mustafa Kemal’in kurduğu bir ilçe olması. Arkanızda koskocaman bir örgüt var ve kimin neye ihtiyacı olduğunu dayalı bir aday seçimi yapmıştır. Etimesgut’un arazisi kültür sanata çok daha uygun. Etimesgut kültür ilçesi olacak. Çok genç ve askerlerin çok olduğu bir ilçe. Bu nedenle beni uygun görmüşler.

"Ben rant bilmem, iyi ki de bilmem, ama hizmeti bilirim." (Kısa Dalga)

Gündem