Beşiktaş yarı finalde

Beşiktaş yarı finalde
Beşiktaş, Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Konyaspor'u 2-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Siyah-beyazlıların gollerini 32'nci dakikada Salih Uçan ile 58'inci dakikada Cenk Tosun kaydetti.

Kara Kartal, rakibini 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Beşiktaş, yarı finalde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş ile Konyaspor kozlarını paylaştı. Tüpraş Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı maça taraftar yoğun katılım gösterdi.

Taraftarlarının desteğiyle maça başlayan Beşiktaş, ilk yarıda Konyaspor'un fişini çekti. 32. dakikada Salih Uçan'ın golüyle öne geçen Siyah-Beyazlılar, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

Beşiktaş, ikinci yarıda da iyi oyununu sürdürdü. Ev sahibi, 56. dakikada sahneye çıkan Cenk Tosun ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı.

Beşiktaş, Konyaspor engelini 2-0'la geçerek yarı finale yükselmeyi başardı. Beşiktaş, yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyen Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. (Kısa Dalga)

Spor