Beşiktaş'ta Al-Musrati'nin maliyeti açıklandı

Beşiktaş'ta Al-Musrati'nin maliyeti açıklandı
Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati'nin maliyeti açıklandı. Braga ve Beşiktaş, Al-Musrati'nin bonservisini ve bonuslarını duyurdu.

Ara transfer döneminin son gününde atağa kalkan Beşiktaş, Ernest Muci'nin yanı sıra Al-Musrati transferini de bitirdi.

Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı Al-Musrati'nin bonservisi ve bonusları da açıklandı. Portekiz ekibi Braga, Al-Musrati transferinin mali detaylarını açıkladı.

Braga'dan yapılan açıklamada Al-Musrati'nin kiralama bedelinin 1 milyon Euro olduğu belirtildi. Portekiz ekibi, Beşiktaş'ın Al-Musrati için ayrıca 11 milyon Euro bonservis ödeyeceğini aktardı.

Opsiyon 11 milyon Euro

Öte yandan başarılı futbolcunun sözleşmesinde performansa bağlı 2.5 milyon Euro'luk bonusu olduğu vurgulandı. Bu arada Beşiktaş da Al-Musrati'nin mali detaylarını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

"Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. SC Braga kulübüne 2023-2024 sezonu için net 1.000.000 Euro kiralama bedeli ödenecektir. Ayrıca sözleşmedeki şartların gerçeklesmesi durumunda oyuncunun kalıcı transferi hükmü devreye girecek ve SC Braga kulubune transfer bedeli olarak 11.000.000 Euro ödeme yapılacaktır." (Kısa Dalga)

Spor