Beşiktaş'ta kara bulutlar dağılmıyor: Beşiktaş 1-3 Kasımpaşa

Beşiktaş'ta kara bulutlar dağılmıyor: Beşiktaş 1-3 Kasımpaşa
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında cuma günü Kasımpaşa'yı konuk etti. Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Beşiktaş, iç sahada üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı.

Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'de başlayan Arda Kardeşler'in yönettiği maçın VAR koltuğunda ise Emre Malok oturdu.

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçı Beşiktaş 3-1 kaybetti. Kasımpaşa mücadelenin 41. dakikasında Nuno Da Costa ile 1-0 öne geçti. Semih Kılıçsoy, 45+2. dakikada Beşiktaş adına beraberliği getiren golü attı. Kasımpaşa 80 ve 83. dakikalarda Da Costa ile 2 gol daha buldu ve mücadeleyi 3-1 kazandı.

Siyah beyazlı takım evinde oynadığı son 3 maçı da kaybetti. Fenerbahçe, Alanyaspor ve son olarak da Kasımpaşa'yı ağırlayan Beşiktaş, 3 maçta da aynı skorla kaybetti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'ya 3-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.

Feyyaz Uçar: Kadro yetersizliğimiz ortaya çıktı

İşte Feyyaz Uçar'ın açıklamaları:

"Skor tabii ki hiç de güzel değil. Elimizde kalan oyuncularla mücadele etmeye çalıştık. İkinci yarıda kadro yetersizliğimiz ortaya çıktı. İstemediğimiz bir skorla, seyircimizin önünde mağlup ayrılıyoruz. Sorunlarımız var, bu takımın zaman ihtiyacı var. Hoca, bir şekilde çözülecek. Onun için çalışmalarımız devam ediyor. İmza olmadan isim vermek istemiyorum ama en kısa zamanda görevine başlayacaktır yeni hocamız."

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 14 yabancı oyuncumuz var, bunlardan bazılarıyla vedalaşmamız gerekiyor. Ama onu da çözeceğiz kimsenin kuşkusu olmasın. Şu anda zorluklarla karşı karşıyayız. Ama Beşiktaş her zaman sorunların üstesinden gelir, biz de bu günleri aşacağız."

"Beşiktaş'a uygun ve layık bir hocayı getireceğiz ve hocanın arkasında duracağız. Oyuncularımızın arkasında duracağız. Hedefimiz yeni hocayı Rizespor maçına yetiştirmek. Çalışmalar devam ediyor, yakınız. Yetişirse Rizespor maçına, yetişmezse bir sonraki maça yeni hocayla çıkacağız." (Kısa Dalga)

Spor