Beşiktaş'ta sular durulmuyor: istifa ve seçim çağrısı

Beşiktaş'ta sular durulmuyor: istifa ve seçim çağrısı
Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya istifasını ve gerekçelerini açıkladı. Diğer taraftan daha önce bir sonraki genel kurulda başkanlık için aday olacağını açıklayan Hasan Arat'tan mevcut yönetime çağrı geldi.

Beşiktaş'ta son günlerde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Asbaşkan Serhan Çetinsaya istifasını sundu. Öte yandan Hasan Arat da, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında mevcut yönetime seçim çağrısı yaptı.

Serhan Çetinsaya istifasını açıkladı

Beşiktaş Asbaşkanı, Ali Fuat Duatepe'ye yaptığı açıklamada; "Sayın başkana istifa etmek istediğimi söyledim, kabul etti. Bu yol ayrılığıdır, fikir ayrılığıdır. Beşiktaş benim çocuklarıma mirasımdır. Maddi manevi kulübümün yanımda olmaya devam edeceğim. Konu Beşiktaş olduğunda para konuşmam. Dediğim gibi her zaman Beşiktaş’a hizmet etmeye hazırım." dedi.

Hasan Arat'tan Ahmet Nur Çebi yönetimine çağrı

NTVSpor'un yer verdiği bilgilere göre; Beşiktaş’ta daha önce bir sonraki seçimde başkanlığa aday olacağını açıklayan Hasan Arat, siyah-beyazlı camianın uzun süredir huzursuz ve endişeli olduğunu, bunun için mevcut yönetimin en kısa zamanda olağanüstü seçim kararı alması gerektiğini ifade etti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hasan Arat, "Beşiktaş’ımızda süregelen gelişmeler onarılamaz bir güvensizlik yaratmıştır. Camiamız uzun süredir huzursuz ve endişelidir. Beşiktaş’ımızın, mevcut yönetimle kaybedecek bir günü daha yoktur. Beşiktaş Yönetim Kurulu’nu, Olağanüstü Seçimli Kongre kararı almaya davet ediyorum. Camiamız müsterih olsun; Beşiktaş’ımızın tüm sorunlarını çözmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Spor