Beşiktaş'ta yönetim topun ağzında, Nevzat Demir'de istifa sesleri... Bir transfer her şeyi değiştirecek ama...

Beşiktaş'ta yönetim topun ağzında, Nevzat Demir'de istifa sesleri... Bir transfer her şeyi değiştirecek ama...
Beşiktaş'ta transfer krizi yaşanıyor. Yönetim bu sezon peşine düşülen isimlerin hiçbirini bitiremedi. Özellikle Dusan Tadic transfer, taraftar açısından bardağı taşıran son damla oldu. Siyah beyazlı taraftarlar, Ahmet Nur Çebi yönetimine tepkili.

Beşiktaş en buruk transfer sezonlarından birini yaşıyor. Şimdiye dek peşine düştüğü isimlerden hiçbirini alamayan Kartal, üstüne bir de 3 hedefini ezeli rakiplerine kaptırdı.

Djiku ve Tadic'in Fenerbahçe'ye; Halil Dervişoğlu'nun ise Galatasaray'a imza atması sonrası taraftar, yönetime adeta ateş püskürüyor.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefinden uzak kalınmasını istemeyen Beşiktaşlılar, psikolojik üstünlüğün şimdiden rakiplere geçmesinden şikayetçi.

Sosyal medyada başlayan "yönetim istifa" sesleri, dün kulüp tesislerine kadar taşındı. Nevzat Demir Tesisleri önünde bir grup Beşiktaş taraftarı, yönetimi istifaya çağırdı.

Milliyet'teki habere göre ise, yönetimin fikri net. Yöneticilerin "Ayağımızı yorgana göre uzatmak zorundayız" düsturuyla hareket ettiği belirtiliyor.

Elden kaçan isimlere üzülmek yerine "Başkaları bulunur, önemli olan Beşiktaş ve kulübün geleceği" diyen yönetim, sabırla yola devam etmek istiyor.

Beşiktaş, hedefteki oyunculardan bir veya ikisini açıklaması halinde kara bulutların dağılacağına inanıyor. Beklenen ilk oyuncu ise Daniel Amartey. 28 yaşındaki Ganalı oyuncuda sona gelindi. (Kısa Dalga)

Spor