Beşiktaş’tan Galatasaray’a değişik 11

Beşiktaş’tan Galatasaray’a değişik 11
Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı deplasmanda farklı bir kadroyla çıkmayı düşünüyor. İstanbulspor galibiyetiyle moral bulan Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş, derbide de kazanacağını düşündüğü planı belirledi.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, hafta sonu oynanacak derbi maçın taktiğini kafasında şekillendirirken, oyuncularına mental dokunuşlar yapmayı da ihmal etmiyor.

Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk maçta İstanbulspor'a karşı galibiyet elde eden Yılmaz, "Camia olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Sezon başından bu yana inişli-çıkışlı grafiğimiz oldu. Ancak önümüzde büyük bir fırsat var. Galatasaray maçını kazanmak zorundayız. Camia olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız var" diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın savunma ve hücum oyuncularıyla da özel bir görüşme gerçekleştirdiği ve onlardan bu maç özelinde istekleri olduğu belirtildi.

Stoperde zorunlu rotasyon

Fanatik'in haberine göre genç çalıştırıcı, sakatlıklar nedeniyle henüz ilk 11'ini belirlemese de Sarı-Kırmızılı rakibine karşı dirençli bir kadro ile sahaya çıkmayı planlıyor.

Sağlığına kavuşan Mert Günok'u kalede görevlendirmeyi planlayan Burak hocanın, Bailly'nin sakatlığı sonrası stoperde de zorunlu değişime gidecek. Genç hocanın, Daniel Amartey'i kullanması bekleniyor.

Amartey ve Colley ikilisinin yanında beklerde Arthur Masuaku ile Onur Bulut'un görev alması bekleniyor.

Orta alanda farklı 3'lü

Burak Yılmaz'ın Salih'in sakatlığı nedeniyle orta sahada Gedson, Amir ve Chamberlain'i oynatması planlanıyor.

Yılmaz'ın hücumda ise Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Milot Rashica'ya şans vereceği düşünülüyor. (Kısa Dalga)

Spor