Beşiktaş'tan yeni açıklama: Mehmet Büyükekşi için artık takke düşmüş, kel görünmüştür

Beşiktaş'tan yeni açıklama: Mehmet Büyükekşi için artık takke düşmüş, kel görünmüştür
Beşiktaş TFF'nin Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrasında aldığı "Bundan sonraki maçları hükmen yenik sayılacak" kararına ilişkin yeni açıklama yaptı. Beşiktaş "Büyükekşi, tüm kulüplere eşit mesafede olmadığını göstermiş, bazı kulüplerin çıkarları doğrultusunda hukuksuzluklara imza atmaktan çekinmeyeceğini ortaya koymuştur" dedi.

Futbol Federasyonu'nun Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrasında aldığı "Bundan sonraki maçları hükmen yenik sayılacak" kararına Beşiktaş Kulübü'nün tepkisi devam ederken, TFF bir açıklama daha yapmıştı.

Açıklamada "11 Süper Lig Kulübümüzün TFF'nin almış olduğu kararın değişmemesi yönündeki yazılı beyanları doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun, kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık göstermeden aldığı kararlarda bir değişiklik olmayacağını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız." denilmişti.

Beşiktaş'tan yeni açıklama

Beşiktaş resmi Twitter hesabından "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için artık takke düşmüş, kel görünmüştür. Büyükekşi, tüm kulüplere eşit mesafede olmadığını göstermiş, bazı kulüplerin çıkarları doğrultusunda hukuksuzluklara imza atmaktan çekinmeyeceğini ortaya koymuştur." dedi.

Spor