Beşiktaş'tan yeni transfer hamlesi: Dele Alli ile anlaşma sağlandı

Beşiktaş'tan yeni transfer hamlesi: Dele Alli ile anlaşma sağlandı
Beşiktaş'ın Premier Lig'den Dele Alli ile 1+3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kadrosuna bu yıl Cenk Tosun, Muleka, Gedson Fernandes, Weghorst, Saiss ve Arthur Masuaku'yu dahil eden Beşiktaş, Premier Lig ekibi Everton'un yıldızlarından Dele Alli ile anlaştı.

Siyah beyazlı kulüp, Dele Alli ile 2 milyon 250 bin Euro maaşa el sıkıştı. Everton'la da satın alma opsiyonlu kiralama için büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Dele Alli ile 1+3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

EVERTON, TOTTENHAM'A 10 MİLYON PAUND ÖDEYECEKTİ

Tottenham'dan Everton'a bedelsiz transfer olan Dele Alli ile ilgili çarpıcı bir bilgi de ortaya çıktı. Evrton transfer ederken Tottenham sözleşmeye özel bir madde koydurttu. Buna göre Dele Alli, Everton'da 20 resmi karşılaşmaya çıkması halinde Tottenham'a 10 milyon Pound ödeyecekti. Şu ana kadar Everton'da 13 resmi maça çıkan Dele Alli'nin Beşiktaş'a transfer olması halinde bu madde ortadan kalkacak.

269 MAÇTA 67 GOL, 61 ASİSTLİK PERFORMANS

Futbola Milton Keynes Dons altyapısında başlayan Alli, 2015 yılında 6.6 milyon euro karşılığında Tottenham'a transfer oldu. Burada gösterdiği performansla İngiltere Milli takımı'na kadar yükselen Dele Alli, Tottenham'da 269 maçta 67 gol ve 61 asistle oynadı. Tottenham ile sözleşmesi sona eren Dele Alli Everton'a transfer oldu. Değeri 100 milyon euroya kadar çıkan Dele Alli Everton formasıyla 13 maça çıkarken gol ve asist yapamadı. (Kısa Dalga)

Spor