Beyaz Futbol karıştı, Sinan Engin de stüdyoyu terk etti: 'Korkma Ali Koç'tan...' 'Sen de korkma Erden Timur'dan...'

Beyaz Futbol karıştı, Sinan Engin de stüdyoyu terk etti: 'Korkma Ali Koç'tan...' 'Sen de korkma Erden Timur'dan...'
Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ali Koç'la ilgili yaptığı bir yorum üzerine programda yaşanan tartışmalar sonrası Sinan Engin stüdyoyu terk ederken, Ahmet Çakar, Kütahyalı'ya "programdan çık" dedi.

Beyaz Futbol’da yaşanan gergin anlar programa damga vurdu. Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la ilgili konuşurken, Ertem Şener ile arasındaki tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç ailesinin durumuna ilişkin sözleri sonrası Ertem Şener’in araya girdi. Konunun siyasetle alakası olmadığına değinen Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı'yı sert şekilde uyardı.

Rasim Ozan Kütahyalı: Korkma Koç ailesinden.

"Sen korkma Erden Timur'dan!"

Ertem Şener: "Neymiş “Korkma Ali Koç Ailesi’ndenmiş...” Sen de korkma Erden Timur’dan o zaman! Niye korkuyorsun Erden Timur’dan? Sen şu an Erden Timur’dan korkuyorsun. Bırak bu işleri."

Rasim Ozan Kütahyalı: "Ya Erden Timur’dan niye korkayım? Erden Timur’un en büyük hatası, bu alemden ayrılması lazım. Futbol ailesinden ayrılması lazım Erden Timur’un."

Ahmet Çakar: Programdan çık!

Tartışmaların büyümesinin ardından Ahmet Çakar araya girerek, "Rasim istiyorsan programdan çık, bu senin hayrına olacak. Ben Rasim’in programdan ayrılmasını istiyorum. Rasim iyiliğin için programı terk et. Bak seni son kez uyarıyorum." İfadelerine yer verdi.

Sinan Engin Stüdyoyu terk etti

Yaşanan tartışmalar karşısında Sinan Engin'in stüdyoyu terk ettiği görüldü. (Kısa Dalga)

Spor