Binali Yıldırım, Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi

Binali Yıldırım, Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi
Azerbaycan'da bulunan AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ı taşıyan araç kaza yaptı. Sağlık Bakanı Koca, Binali Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan programı kapsamında Karabağ’da bulunan AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, trafik kazası geçirdi.

AKP İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın Azerbaycan'da trafik kazası geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Bayram'ın paylaşımı şöyle:

"Azerbaycan’da kaza geçiren AK Parti Genel Başkan Vekilimiz, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile İstanbul Milletvekilimiz Sayın Şamil Ayrım ve beraberindeki heyete Rabbimden acil şifalar diliyorum."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ın bugün Azerbaycan’da trafik kazası geçirdiğini, hafif yaralandıkları için durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

SAĞLIK BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ın bugün Azerbaycan ziyaretinde trafik kazası geçirdiğini açıkladı. Koca, Binali Yıldırım’ın ve Şamil Ayrım’ın sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Dünya