Bir 'gerçek Türkiye' fotoğrafı! Bankalar bu fırsatı da kaçırmadı: Monta 36 ay kredi 'fırsatı'!

Bir 'gerçek Türkiye' fotoğrafı! Bankalar bu fırsatı da kaçırmadı: Monta 36 ay kredi 'fırsatı'!
Türkiye kara kışa hazırlanırken ekim ayının zam şampiyonu da giyim ve ayakkabı oldu. 9 ayda kârlarını 5 kat artıran bankalar, kışın kendisini hissettirmesiyle mont veya kaban almak isteyen ancak 2 bin liradan başlayan fiyatlara bütçesi yetişmeyen vatandaşları düşünmeyi de ihmal etmeyerek 36 aya varan kredi paketleri sunmaya başladı!

Havalar soğumaya başladığı için mont ve kaban arayışına giren ancak 2 bin liradan başlayan fiyatlara bütçesi yetmeyen vatandaşlar için alışveriş sitelerinde artık yeni bir seçenek var: Alışveriş kredisi. Bazı bankalar, yaptıkları kampanyalarla artık bu sitelerden alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara 36 aya kadar varan taksit imkanı sunuyor.

Halk Tv'nin haberine göre 9 ayda kârlarını 5 kat artıran bankalar, kışın kendisini hissettirmesiyle mont veya kaban almak isteyen ancak 2 bin liradan başlayan fiyatlara bütçesi yetişmeyen vatandaşları düşünmeyi de ihmal etmedi. Türkiye’nin önde gelen bazı alışveriş sitelerinden bu tür ürünleri almak isteyen vatandaşlar, artık bazı bankaların sunduğu alışveriş kredisiyle 36 aya varan vadelerden yararlanabiliyorlar.

GİYİM VE AYAKKABI EKİM AYININ ZAM ŞAMPİYONU

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı ekim ayı enflasyonu yüzde 85,51’le yine 24 yılın rekorunu kırdı. Ana harcama grupları itibarıyla bir önceki aya göre artışın en yüksek olduğu ana grup yüzde 8,34 ile giyim ve ayakkabı oldu.

uieauei.png

Ekonomi