Bir kadın ile çekilmiş fotoğrafları yayınlanan AKP'li başkan istifa etti

Bir kadın ile çekilmiş fotoğrafları yayınlanan AKP'li başkan istifa etti
Evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edilen ve bir kadınla çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada yayınlanan Sinop'un Boyabat ilçesi belediye başkanı AKP'li Şefik Çakıcı "Bana ve size bu ayrılış şekli yakışmadı" diyerek istifa etti.

Sinop'un Boyabat Belediye Başkanı AK Parti'li Şefik Çakıcı, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Belediye Başkanlığı binası önünde açıklama yapan Şefik Çakıcı, "Gece- gündüz sizin yüzünüzü ak etmek için çalıştım. Sizlere hizmet etmekten, AK Parti'li olmaktan gurur duydum. Bana ve size bu ayrılış yakışmadı fakat ben sizlere yanlış yapmadım. 6 ay öncesinden sahte hesap ve kirletmelerle başlayan bir sürecin sonuna geldik. Yaptığımız istişareler ardından partimi, Boyabat'ı, sizleri düşünerek istifa kararı alıyorum" dedi.

Bir kadın ile çekilmiş samimi fotoğraflarının sosyal medyaya sızdırılmasıyla gündeme gelen Şefik Çakıcı'nın AKP Genel Merkez tarafından istifasının istendiği iddia edilmişti. Oda TV'den Talha Özmen'e konuşan Çakıcı fotoğraftaki kişiyle evlilik dışı ilişkisini kabul ederek “Konuyla ilgili fazla söyleyecek bir şey yok. Ben de yarın istifamı vereceğim” demişti.

ŞEFİK ÇAKICI KİMDİR?

1995’ten 2014 yılına kadar ticaret ilgilenen Şefik Çakıcı, 2014 yılında yapılan mahalli seçimlerde Boyabat Belediye Başkanı oldu.

Milli Gençlik Vakfı Yöneticiliği ve Başkanlığı, Fazilet Partisi Gençlik Kolları Üyeliği, AKP Boyabat İlçe Teşkilatı Başkanlığı, AKP Boyabat Gençlik Kolları Başkanlığı, 2 Dönem AKP Boyabat İlçe Başkanlığı, Kent Meclis Yönetim Kurulu Üyeliği, Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sinop Ticaret Odası Üyeliği yapan Çakıcı, AKP Genel Merkezi’nin düzenlediği Siyaset Akademisini başarıyla bitirmiştir.

İşletme alanında lisans eğitimini tamamlayan Şefik Çakıcı, evli ve üç çocuk babasıdır. (DHA/Kısa Dalga)

Politika