Birlikte yaşadığı kadını 7 yerinden bıçakladı, "Devletimi milletimi seven adamım" dedi

Birlikte yaşadığı kadını 7 yerinden bıçakladı, "Devletimi milletimi seven adamım" dedi
Birlikte yaşadığı kadını 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan Bayrak Çınar, gazetecilere "Ben 7 dil biliyorum. Devletini milletini seven bir adamım. Herkese teşekkür ederim. İyi de yayınlayın" dedi.

Aksaray'da, Bayram Çınar (49), birlikte yaşadığı Yeter Çekiç'i (44), 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Polis tarafından gözaltına alınan Bayram Çınar, "Ben 7 dil biliyorum. Devletini milletini seven bir adamım. Herkese teşekkür ederim. İyi de yayınlayın" dedi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Hasas Mahalesi 6601 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Bayram Çınar, dini nikahla birlikte yaşadığı Çekiç'i, 7 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Çekiç'i komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Olay yerinden kaçan Bayram Çınar, polis ekiplerince evin yakınında yakalandı.

Polis tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Bayram Çınar basın mensuplarına, "Beni aldatıyordu, bıçakladım. Namusum için yaptım. Ben cinayet işleyecek adam değilim. Herkes hakkını bulur. Ben 7 dil biliyorum. Devletini milletini seven bir adamım. Herkese teşekkür ederim. İyi de yayınlayın. Eşim hak etti, hak ettiğini de buldu" dedi.   (DHA)

Gündem