Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: İnşallah yedinci mazbatamı Bolu'dan değil Ankara'dan alırım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: İnşallah yedinci mazbatamı Bolu'dan değil Ankara'dan alırım
Bolu'da ikinci kez belediye başkanı seçilen Tanju Özcan, dört dönem milletvekilliği yaptığını belirterek "Bu, Bolu İl Seçim Kurulu'ndan aldığım altıncı mazbatam. İnşallah yedinci mazbatamı Bolu'dan değil, Ankara'dan alırım" dedi. Özcan daha önce Cumhurbaşkanlığı adaylığı için niyetini belli etmişti.

Bolu'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen CHP'li Tanju Özcan, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, mazbatasının Bolu halkı için aldığı altıncı mazbata olduğunu belirtti.

Özcan, "Daha önce 4 kez bu şehre hizmet etmek için milletvekili seçilmiştim. İkinci kez de Belediye Başkanlığı görevini üstlendik. Bu, Bolu İl Seçim Kurulu'ndan aldığım 6'ncı mazbatam. İnşallah yedinci mazbatamı Bolu'dan değil, Ankara'dan alırım" dedi.

Belediye Başkanı Özcan, 31 Mart gecesi, seçim günü belediye binası önündeki kutlamalara katılanların "Cumhurbaşkanı Tanju Özcan" şeklindeki sloganlarına, "Nasipse ona da sıra gelecek. Bende o cesaret var. Siz de benim arkamda dimdik duruyorsunuz. Neden Bolu'dan bakanlar, cumhurbaşkanları çıkmasın" cevabını vermişti. (DHA)

Politika