Boşanma aşamasındaki eşinden ölüm tehditleri alan kadın şüpheli şekilde ölü bulundu

Boşanma aşamasındaki eşinden ölüm tehditleri alan kadın şüpheli şekilde ölü bulundu
47 gündür aranan ve ailesi boşanmak istediği eşinin tehdit ettiğini söyleyen Nevrigül Alan, şüpheli şekilde ölü bulundu.

Bursa'da 47 gün önce kaybolan Nevrigül Alan, zeytinlikte ağaca asılı olarak bulundu. Müge Anlı'nın programına başvuran ailesi, Nevrigül Alan'ın küçük çocuğunu almak için boşanma aşamasındaki eşiyle buluşmaya gittikten sonra bir daha haber alamadıklarını söylemişti.

2 Eylül'de evden ayrılmıştı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 47 gündür haber alınamayan Nevrigül Alan ölü bulundu. Hisar ile Umurbey mahalleleri arasındaki zeytinliğine gelen çiftçi, ağaçta asılı bir ceset görünce durumu polise bildirdi. Araziye gelen polis ekipleri, uzun süredir burada olduğu belirlenen cesedin, Gemlik'te yaşadığı evden 2 Eylül'de ayrıldıktan sonra kaybolan 22 yaşındaki Nevrigül Alan'a ait olduğunu tespit etti.

İznik ilçesinde bulunan çocuğunu almak için evden ayrıldığı iddia edilen Alan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Alan'ın yakınlarının kayıp ihbarında bulunmasının ardından polis, jandarma ve AFAD ekiplerince bölgede arama çalışması başlatılmıştı.

Nevrigül'ün eşi kayıptan haberleri olmadığını söylemişti

muge-anli.jpg

Ailesi, aynı zamanda Nevrigül Alan'ın bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Boşanma aşamasındaki Nevrigül Alan'ın küçük çocuğunu almak için eşiyle buluşmaya gittiğini söyleyen ailesi, ardından telefonuna ulaşamadıklarını bildirmişti. Aile, Alan'ın eşinden ölüm tehditleri aldığını da iddia etmişti. Çevresinde "Şirin" diye anılan Nevrigül'ün eşi ise yayına bağlanmış ve kayıptan haberleri olmadığını belirtmişti. (Kısa Dalga)

Kadın