Boşanma aşamasındaki eşini zorla araca bindirip kaçırdı

Boşanma aşamasındaki eşini zorla araca bindirip kaçırdı
İstanbul Tuzla'da Serkan C. boşanma aşamasında olduğu Zehra C.'yi zorla otomobile bindirerek akrabasının evine götürmek istedi. Evin önünde Zehra C'nin çığlıkları üzerine mahalleli olaya müdahale etti. Serkan C. gözaltına alındı.

Boşanmak isteyen kadına yönelik erkek şiddetinin son adresi Tuzla oldu.

Olay, geçtiğimiz gün saat 15.00 sıralarında Tuzla Şifa Mahallesi'nde meydana geldi.

Zehra C. (23) ile Serkan C. (27) 5 ay önce evlendi. Bir süre önce evi terk ederek ailesinin yanına taşınan Zehra C., Serkan'dan boşanmak için dava açtı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Serkan C., geçtiğimiz gün doktora gitmek üzere dışarı çıkan Zehra C.'yi bir süre otomobil ile takip ettikten sonra zorla araca bindirdi ve bir akrabasının evine götürmek istedi.

Genç kadın otomobille evin önüne geldiğinde araçtan inip kaldırıma oturdu ve eve girmek istemedi. Bu sırada Serkan C., Zehra'yı oturduğu yerden kaldırmaya çalıştı.

Kadının çığlıklarını duyan mahalle sakinleri yardıma koştu.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri kadını polis merkezine götürdü.

Zehra C., Serkan C.'den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine gözaltına alınan Serkan C., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan kaldırımda oturan Zehra C.'yi, Serkan C.'nin zorla tutarak kaldırmaya çalıştığı, Zehra C.'nin ise çığlık attığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Serkan C.'nin Zehra'nın üzerine yürüdüğü, bu sırada ise çevredekileri araya girdikleri görüldü. (DHA)

Kadın