Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi

Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Çanakkale'de, etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Çanakkale-Eceabat hattında iptal edilen feribot seferlerine yenileri eklendi. Buna göre; Çanakkale'den saat 01.00 ve 05.00 seferleri, Eceabat'tan ise saat 04.00...

Çanakkale'de, etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Çanakkale-Eceabat hattında iptal edilen feribot seferlerine yenileri eklendi. Buna göre; Çanakkale'den saat 01.00 ve 05.00 seferleri, Eceabat'tan ise saat 04.00 ve 06.00 seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Hava sıcaklığı düşüyor

Tahminlere göre yarın (7 Ocak Pazar) gök gürültülü sağanak yağışlar il genelinde etkili olacak. Sıcaklıklar en düşük 14 en yüksek 17 dereceler civarında hissedilecek. Yeni haftanın ilk günü 8 Ocak Pazartesi de yağmur etkisi sürecek. Sıcaklıklar birkaç derece düşecek. 9 Ocak Salı sıcaklıklarda hissedilir derecede azalma bekleniyor. Bununla birlikte yağışlar kent merkezinde karla karışık yağmura dönüşecek. Bayramiç, Biga, Çan, Gelibolu, Lapseki ve Yenice ilçelerinde kar yağışları bekleniyor.

10 Ocak Çarşamba günü en düşük sıcaklıkların sığırın altına inmesi tahmin ediliyor. Biga, Çan ve Yenice ilçelerinde hafif kar yağışları görülecek. 11 Ocak Perşembe ise parçalı bulutlu geçecek. Soğuk hava etkisi sürecek.

Yaşam