Bozdağ'dan istismar davası eleştirilerine yanıt: Benim her sözüm yargıyı etkiler

Bozdağ'dan istismar davası eleştirilerine yanıt: Benim her sözüm yargıyı etkiler
Adalet Bakanı Bozdağ, istismar davasına ilişkin "Bizden görüşülen davalarda tarafgirlik bekleniyor. Benim her sözüm yargıyı etkiler" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleriyle birlikte Meclis’ten Adalet Bakanlığı’na yürümüştü. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise “Adalet Bakanlığı sessiz kalmadı. Belli ki Sayın Kılıçdaroğlu’na doğru bilgi aktarılmıyor” demişti. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye konuşan Bozdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu’na davetim geçerli. Şimdi de davet ediyorum. Buyursun gelsin çayımı içsin. Bu mesele dahil adaletle ilgili her konuda konuşalım. Sayın Kılıçdaroğlu isterse bugün gelebilir, isterse yarın gelebilir. Adaletle ilgili ne istiyorsa görüşmeye hazırım. Yaptıklarımızı anlatırım. Önerileri varsa kendisini dinlerim. Ne zaman istiyorsa görüşmeye hazırım” dedi.

İstismar davasıyla ilgili açıklama yapmadığı için eleştirilen Bozdağ, “Ben Adalet Bakanı’yım. Adalet Bakanı her konuda konuşmaz. Hele hele yargıya intikal eden konularda konuşmaz. Bizden görüşülen davalarda tarafgirlik bekleniyor. Benim her sözüm yargıyı etkiler. Şimdi bırakalım yargı görevini yapsın, hukuk işlesin, sonuçta adalet de hak da ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Yazının tamamı

Gündem