Bozkurt işaretleri ve tekbir eşliğinde video çeken silahlı ve maskeli bir gruptan Alaattin Çakıcı'ya destek açıklaması

Bozkurt işaretleri ve tekbir eşliğinde video çeken silahlı ve maskeli bir gruptan Alaattin Çakıcı'ya destek açıklaması
Üniformalı, silahlı ve maske takan bir grup, bozkurt işaretleri ve tekbir eşliğinde Yunanistan'ın vize vermediği organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya desteğini duyurarak, "Reisimiz ne derse onu yaparız" dedi.

Önceki gün sosyal medya hesabından Yunanistan vizesinin reddedildiğini duyuran organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve af ile tahliye olan Alaattin Çakıcı için yüzleri maskeli ve üzerlerinde de silah bulunan bir grup destek açıklaması yaptı. Videoda yüzleri maskeli grup "Biz Alaattin Çakıcı reisimizin emrindeyiz ve yalnızca ona bağlıyız" dedi.

"Yalnızca Alaattin Çakıcı'ya bağlıyız"

Çakıcı, dün yazdığı 3 sayfalık mektupta, "Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur." ifadelerini kullanmıştı.

Bugün ise Twitter'dan Çakıcı'ya desteğini sosyal medyada video ile duyuran yüzleri maskeli, üzerinde de silah bulunan bir grup Yunanistan'ın vize reddine karşı "İnsanların seyahat etme hakkını Yunanistan Büyükelçisi engelleyemez. Biz Alaattin Çakıcı reisimizin emrindeyiz ve yalnızca ona bağlıyız. Alaattin Çakıcı reisimiz ne derse onu yaparız" açıklamasında bulundu. Silahlı olduğu görülen grubun videosu, bozkurt işareti ve tekbir getirmeleriyle sona erdi.

Gündem